2024-03-25

Ekonomiassistent

Är du en erfaren ekonomiassistent som längtar efter en ny utmaning? Önskar du att vidareutveckla dina kunskaper eller kanske utforska möjligheten att applicera dem inom en helt ny bransch?

I ACC-gruppens mångsidiga portfölj finns högteknologiska produkter och tjänster som sträcker sig från ROV:ar för djupvattenundersökningar till drönare för tunga lyft (> 500 kg nyttolast) samt uthyrning av industrianläggningar med sitt unika Industrial Business Residence (IBR) koncept. Detta gör koncernen och alla företag ekonomiskt stabila. 

Om rollen

I rollen som ekonomiassistent kommer du att arbeta med varierande arbetsuppgifter. Dina generella arbetsuppgifter kommer vara att hantera fakturering, löpande bokföring, kundavtal, stämma av och granska inköp. Du kommer även vara med och hjälpa till med frakter, löner, rapportera ekonomisk status samt ta fram underlag till revisionsbyrån. Med rätt driv kommer du att kunna växa inom företaget.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att du ska trivas i rollen som ekonomiassistent ser vi att du är en social, flexibel och driven person.

För att kunna briljera i rollen behöver du som söker ha

 • Eftergymnasial utbildning i ekonomi eller erfarenhet som kan bedömas likvärdig
 • Du har erfarenhet av kundreskontra och/eller leverantörsreskontra med tillhörande arbetsuppgifter såsom fakturering, avstämningar av konton kopplade till reskontran, skattedeklarationer/momsredovisning, periodisk sammanställning, reseräkningar samt löpande bokföring
 • God förståelse för de arbetsmoment och rutiner som förekommer på en ekonomiavdelning
 • God serviceförmåga
 • Goda kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som i skrift
 • Det är meriterande om du har erfarenhet av Pyramid Affärssystem 

  Framförallt söker vi dig som är driven och har en hög arbetsmoral. Du är initiativtagande och inte rädd för att ta dig an nya utmaningar.

Övrigt

 • Placeringsort: Åtvidaberg
 • Omfattning: 100 % heltid
 • Start: omgående/enligt överenskommelse

Välkommen med din ansökan!

Vi tillämpar löpande urval, se därför till att skicka in din ansökan till info@acc-group.se eller använd formuläret nedan (märk din ansökan med ”ekonomiassistent”) så snart som möjligt, dock senast den 10 maj.

Ansök